Τεχνολογία Λογισμικού Συμβουλευτική, Έρευνα & Ανάπτυξη

Η AynSoft αποτελεί μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της τεχνολογίας λογισμικού. Τα δέκα χρόνια πρωτοπόρας έρευνας στο χώρο μας δίνουν τη δυνατότητα να οραματίζομαστε το μέλλον του λογισμικού.

Μια βασική επιχειρηματική δραστηριότητα για την AynSoft αποτελεί η κατασκευή υπηρεσιών διαδικτύου. Η AynSoft κατασκευάζει web services είτε κατά παραγγελία από πελάτες, είτε με στόχο την απ' ευθείας προώθηση τους στην εγχώρια ή παγκόσμια αγορά.

Μερικές από τις υπηρεσίες διαδιτύου της AynSoft είναι οι παρακάτω:

percerons.com

autoscan.gr


Το Percerons αποτελεί μια συλλογή web services που απευθύνεται σε επιχειρήσεις ανάπτυξης λογισμικού, με στόχο να λειτουργήσει ως πίνακας παρακολούθησης της ποιότηας ενος προϊόντος λογισμικού, καθώς και να υποβοηθήσει την ενδο-επιχειρηματική επαναχρησιμοποιήση λογισμικού.

Το Autoscan είναι μια υπηρεσία διαδικτύου που υπολογίζει την εκτιμώμενη τιμή μεταπώλησης ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην Ελλάδα και στην Ευρωπαική Ένωση.
Υπολογισμός Προστίμου Αυθαιρέτων

cloudIT.gr


Η παρούσα υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο πολιτικούς μηχανικούς και ιδιώτες με στόχο τον υπολογισμό του κόστους νομιμοποιήσης μιας αυθαίρετης κατοικίας (Σε συνεργασία με τον Πολιτικό Μηχανικό Ν. Τζιμόπουλο).

Tο cloudIT είναι ενα web portal το οποίο διμοιράζει εφαρμογές για πολιτικούς μηχανικούς. Η πλατφόρμα σε αυτή τη φάση περιέχει δυο εφαρμογές σε πειραματικό στάδιο. Η πρώτη αφορά στον υπολογισμό της θερμικής απόδοσης τηρίων, βάση ΚΕΝΑΚ, ενώ η δεύτερη στον υπολογισμό των αμοιβών μηχανικών και την κατασκευή των απαραίτητων εγγράφων για την πολεοδομία (Σε συνεργασία με τον Πολιτικό Μηχανικό Ν. Τζιμόπουλο).
docoffice.gr

gymoffice.gr


Το docoffice είναι ένα web service που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση ιατρίων. Πιο συγκεκριμένα, δαιχειρίζεται ιατρικά ραντεβού, ασθενής, θεραπείες, ασθένειες, προσωπικό και οικονομικά δεδομένα.

Το gymoffice είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθει για την διαχείριση των εβδομαδιαίων προγραμαμτων ομαδικών training programmes, των γυμανστών και του πελατολογίου.
nightevents.gr

 

Το nightevents.gr αποτελεί έναν διαδικτυακό τόπο που παρέχει υποστήριξη για διεξαγωγή πάρτυ και events σε μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης, μέσω διαδικτύου.
Οι ιδέες και προτάσεις του nightevents προέρχονται από πετυχημένες συνταγές του εξωτερικού και ανυπομονούμε να τις εφαρμόσουμε στην Ελλάδα και στον χώρο σας. Η οργάνωση, η εγκατάσταση και η εκτέλεση της διοργάνωσης παρέχονται από τους έμπειρους στο χώρο συνεργάτες μας.

 


Ερευνα

Τα μέλη της AynSoft παράγουν έρευνα υψηλής ποιότητας στο πεδίο της τεχνολογίας λογισμικού για περίπου μια δεκαετία. Η ερευνητική ομάδα έχει δημοσιέυσει περι τα είκοσι επιστημονικά άρθρα σε κορυφαία περιοδικά και συνέδρια, εισπράτωντας επιστημονική αναγνώριση μέσω πληθώρας αναφορών και συμμετοχών σε ερευνητικά προγράμματα .

Περισσότερα...

Υπηρεσίες Web

Στην AynSoft δεν θα μπορούσαμε να μην ακολουθήσουμε την σύγχρονη τάση της μετάβασης όλων των εφαρμογών στο web. Αναπτύσσουμε web εφαρμογές υψηλής πολυπλοκότητας, αναφορικά με τη συμβουλευτική στη σχεδίαση και αξιολόγηση λογισμικού, και επιστημονικές (Scientific) web εφαρμογές.

Περισσότερα...

Διακρίσεις

Τα μέλη μας έχουν διακριθεί ως πρωτοπόροι μέσω κορυφαίων επιστημονικών περιοδικών, συνεδρίων, ερευνητιών επιδοτήσεων και πολλά άλλα! Ρίξτε μια ματιά στις διακρίσεις μας τα τελευταία χρόνια!

Περισσότερα...

Τελευταία Ερευνητικά Νέα

Σεπτέμβριος, 2013

Προϊόν της AynSoft στο ESEM 2013

Ένα ερευνητικό άρθρο που χρησιμοποιεί το percerons.com παρουσιάστηκε στο 7ο Διεθνές Συμπόσιο Εμπειρικής Τεχνολογίας Λογισμικού και Μετρήσεων (7th ACM/IEEE International Symposium on Empirical Software Enginering and Meassurement, ESEM' 13) στη Βαλτιμόρη!

Τελευταία Νέα Ανάπτυξης

Αύγουστος, 2013

Το Odeum Manager γίνετε online

Μετά από πέντε επιτυχημένα χρόνια ως desktop application, το Odeum Manager μεταφέρεται στο web. Όλοι οι πελάτες, εφόσον το επιθυμούν θα μεταφερθούν αυτόματα και θα επωφεληθούν από τα προνόμοια χρήσης ενός μοντέρνου web service.

Τελευταίες Διακρίσεις

Αύγουστος, 2013

Η AynSoft στα Top 25 Hottest Άρθρα

Επιστημονική δημοσίευση μέλους της AynSoft με τίτλο, "Research state of the art on GoF design patterns: A mapping study", είναι μεταξύ των 25 πιο δημοφιλών άρθρων στο περιδικό Journal of Systems and Software [Top 25 Hottest Articles in the Journal of Systems & Software (Elsevier)]