Τεχνολογία Λογισμικού Συμβουλευτική, Έρευνα & Ανάπτυξη

Η AynSoft αποτελεί μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της τεχνολογίας λογισμικού. Τα δέκα χρόνια πρωτοπόρας έρευνας στο χώρο μας δίνουν τη δυνατότητα να οραματίζομαστε το μέλλον του λογισμικού.

Τα μέλη της Aynsoft έχουν συμμετοχή σε 10 ερευνητικά προγράμματα, 4 εθνικά (Greek-EU) and 6 διεθνή. Σε αυτά τα προγράμματα τα μέλη μας συμμετείχαν από διάφορε θέσεις, όπως προγραμματιστές, ερευνητές, κύριοι ερευνητές, αναλυτές και σχεδιαστές. Τα προγράμματα αυτά αφορούσαν την τεχνολογία λογισμικού, το ανοιχτό λογισμικό, την εκπαίδευση, την ανάπτυξη λογισικού βασισμένη σε συστατικά και την αξιολόγηση της ποιότητας λογισμικού.

Η λίστα με τα ερευνητικά προγράμματα όπου είχαν συμμετοχή μέλη της AynSoft είναι:


I. Διεθνή
1. SQO-OSS: Source Quality Observatory for Open Source Software, 2005-2008.
2. Open SME: Open Source Software Reuse Service for SMEs, 2009-2012.
3. OpenSE: Open Educational Framework for Computer Science Software Engineering, 2009-2012.
4. OpenED: Designing for Participatory Learning in Open Educational Environments, 2009-2012.
5. PROMES: Process Models for Engineering of Embedded Systems, 2013-2017.
6. ACES: Architecting Critical Embedded Systems, 2013-2017.

II. Εθνικά
1. K-Clusters: Knowledge Clusters in Western Macedonia, 2004-2006.
2. TRACER: Identifying software vulnerabilities and securing legacy systems, 2011-2014.
3. APIvsAPP: A Comparative Study of Library and Application Software in Open-Source and Industrial Applications, 2012-2015.
4. STEREO: Software Engineering Research Platform, 2012-2015.Ερευνα

Τα μέλη της AynSoft παράγουν έρευνα υψηλής ποιότητας στο πεδίο της τεχνολογίας λογισμικού για περίπου μια δεκαετία. Η ερευνητική ομάδα έχει δημοσιέυσει περι τα είκοσι επιστημονικά άρθρα σε κορυφαία περιοδικά και συνέδρια, εισπράτωντας επιστημονική αναγνώριση μέσω πληθώρας αναφορών και συμμετοχών σε ερευνητικά προγράμματα .

Περισσότερα...

Υπηρεσίες Web

Στην AynSoft δεν θα μπορούσαμε να μην ακολουθήσουμε την σύγχρονη τάση της μετάβασης όλων των εφαρμογών στο web. Αναπτύσσουμε web εφαρμογές υψηλής πολυπλοκότητας, αναφορικά με τη συμβουλευτική στη σχεδίαση και αξιολόγηση λογισμικού, και επιστημονικές (Scientific) web εφαρμογές.

Περισσότερα...

Διακρίσεις

Τα μέλη μας έχουν διακριθεί ως πρωτοπόροι μέσω κορυφαίων επιστημονικών περιοδικών, συνεδρίων, ερευνητιών επιδοτήσεων και πολλά άλλα! Ρίξτε μια ματιά στις διακρίσεις μας τα τελευταία χρόνια!

Περισσότερα...

Τελευταία Ερευνητικά Νέα

Σεπτέμβριος, 2013

Προϊόν της AynSoft στο ESEM 2013

Ένα ερευνητικό άρθρο που χρησιμοποιεί το percerons.com παρουσιάστηκε στο 7ο Διεθνές Συμπόσιο Εμπειρικής Τεχνολογίας Λογισμικού και Μετρήσεων (7th ACM/IEEE International Symposium on Empirical Software Enginering and Meassurement, ESEM' 13) στη Βαλτιμόρη!

Τελευταία Νέα Ανάπτυξης

Αύγουστος, 2013

Το Odeum Manager γίνετε online

Μετά από πέντε επιτυχημένα χρόνια ως desktop application, το Odeum Manager μεταφέρεται στο web. Όλοι οι πελάτες, εφόσον το επιθυμούν θα μεταφερθούν αυτόματα και θα επωφεληθούν από τα προνόμοια χρήσης ενός μοντέρνου web service.

Τελευταίες Διακρίσεις

Αύγουστος, 2013

Η AynSoft στα Top 25 Hottest Άρθρα

Επιστημονική δημοσίευση μέλους της AynSoft με τίτλο, "Research state of the art on GoF design patterns: A mapping study", είναι μεταξύ των 25 πιο δημοφιλών άρθρων στο περιδικό Journal of Systems and Software [Top 25 Hottest Articles in the Journal of Systems & Software (Elsevier)]